Üks aasta ettevõtjana!

balloons

Täna, aasta tagasi registreerisin enda ettevõtte Rootsis.

Möödunud aasta oli kahtlemata minu karjääri raskeim aeg. Koroonapandeemia muutis selle aasta eriti katsumuste rikkaks, kuna see raskendas kohtumisi Rootsi kui ka Eesti tööstusettevõtetega, mis on minu tegevusvaldkonna väga oluline.

Vaatamata sellele oli mul ikkagi võimalus kohtuda mitmete ettevõttega mõlemas riigis ning alustada koostööd kaheteistkümne uue kliendiga.

Soovin tänada kõiki kliente nende usalduse eest ning võimalusest teiega koostööd teha. Ma annan endast parima, et seda usaldust hoida.

Suured tänud Rein Malmile, kes aitas ja toetas mind sellel aastal ning Hans Fredrikssoni, kes jagas oma teadmisi ja kogemusi tööstusvaldkonnas, mis on mulle olnud suureks abiks. Veel tahan tänada Silvia Straussi, kes on minu inspiratsiooni ja Tarvo Silivask, kes hoiab ettevõtte raamatupidamisel silma peal.

Aasta on olnud erakordselt põnev, töörohke, katsumusterikas, kuid olen kogeda saanud ka ebaõnnestumisi. Sellest hoolimata ootan uusi põnevaid koostöid tööstusvaldkonnas uute klientidega.

Järgmisel aastal keskendun rohkem tööstusvaldkonnas kontaktvõrgustiku ülesehitamisele Saksamaal, Leedus ja Lätis, et suurendada oma klientide ärivõimalusi erinevates välisriikides.

Tänan teid veel kord!
Tervitades, Juta

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.